Wachtwoorden werken niet meer

Post Reply
User avatar
Dutch
Posting Freak
Posts: 42147
Joined: 29 Jul 2005 14:39
Reputation: 5151

Wachtwoorden werken niet meer

Post by Dutch »

Door de overstap naar eerst myBB en nu phpBB werken helaas de oude wachtwoorden niet meer. Je kan uiteraard een wachtwoord reset aanvragen maar bij Microsoft-adressen (oa. @outlook.com, @live.nl en @hotmail.com) kan dat mailtje als Spam worden gezien en Spam wordt standaard verwijderd bij Microsoft. Dit kun je Opties/Meer Opties/Filters en rapporteren/Ongewenste e-mail verwijderen/ moet de optie op Later staan ipv. Direct.

Werkt het dan nog niet, dan zijn er nog een paar opties:
- Log in op nixv1.3keernix.nl met je oude gegevens en stuur mij daar een PM. V1 blijft tot 7 januari werken.
- Log in op nixv3.3keernix.nl met je Nixv3 gegevens en stuur mij daar een PM. V3 blijft tot nader order werken
- laat een berichtje achter in dit topic met hoe we je kunnen bereiken. Let op dat searchspiders deze post ook kunnen lezen dus post niet je hele mail adres maar wees creatief.

update 07-08-2019: Aangezien wij vele verzoeken kregen van Ghanese prinsen en Oekraïense Oligarchen voor niet bestaande testamenten en olievelden hebben wij per 7 Augustus de registratieknop uitgeschakeld. Via onderstaande opties is er alsnog een mogelijkheid om te registeren op onze website.

update 15-10-2019: De mogelijkheid om je password op te vragen is helemaal gesloopt. Wil je toch weer contact hebben met het forum en zijn leden (wat wij sterk afraden) dan graag onderstaande mogelijkheden gebruiken!

- Stuur een berichtje naar @brokentable via Telegram
- of een mailtje naar admin@<dit domein>
- en als het echt niet anders kan, contacteer ons via het @club3keernix account op Twitter.
- verban ons uit je geheugen
Post Reply